Pitanja korisnikaRetencija?
Arsen pre 5 years

Poštovani, nekoliko minuta nakon svakog mokrenja, iako imam utisak da sam u potpunosti ispraznio bešiku, nevoljno ispustim dodatnu količinu urina. Isto je i sa ejakulatom. Otkako imam ovaj problem, povremeno osećam blaže bolove u testisima, bešici, a jednom i u korenu penisa sa leve strane. Dešavalo se i da osetim peckanje pri vrhu penisa, uglavnom pri mokrenju. Ne mokrim učestalo, ali u poslednje vreme ujutro osećam nadutost stomaka. Nedavno mi je obavljena cirkumcizija, ali se problem pojavio pre toga. Kao malom, operisana mi je kila. Penis je u erekciji malo više privučen abdomenu (savijanje nadole je bolno). Unapred hvala.

1 Answers
Staff Zoran Brkic pre 5 years

Poštovani
Osnovno i najbitnije niste naveli svoje godine. Ovi problemi različito se shvataju terapijski i dijagnostički kod nekod ko ima 20 godina,a arzlito kod nekog ko ima 60 godina. Nekoliko puta postavljate isto pitanje,a ja vam odgovaram da niste naveli svoje godine. 
Načelno potreban je pregled kod urologa da se uradi urološki pregled, ultravzvuk bubrega, bešike, prostate, semenih kesica i testisa. Ovisno o nalazima možda će još trebati neke pretrage krvi ili bakteriološke pretrage da mi se postavila tačna dijagnoza i pristupilo lečenje poremečaja.
Pozz.