Usluge i cenovnik

Pogledajte cene nasih usluga

BRIS GLANSA NA BAKTERIJE I GLJIVICE

Cena se odnosi na izradu brisa i slanje nalaza bez određivanja terapije. Ovaj bris se može uzeti u svakom trenutku.

1.000,00
BRIS URETRE HLAMIDIJA TRAHOMATIS - DIF.

Cena se odnosi na izradu brisa i slanje nalaza bez određivanja terapije. Ovaj bris se uzima najmanje 2 sata nakon zadnjeg mokrenja ili izbacivanja sperme.

1.400,00
BRIS URETRE MIKOPLAZMA HOMINIS

Cena se odnosi na izradu brisa i slanje nalaza bez određivanja terapije. Ovaj bris se uzima najmanje 2 sata nakon zadnjeg mokrenja ili izbacivanja sperme.

1.400,00
BRIS URETRE NA BAKTERIJE I GLJIVICE

Cena se odnosi na izradu brisa i slanje nalaza bez određivanja terapije. Ovaj bris se uzima najmanje 2 sata nakon zadnjeg mokrenja ili izbacivanja sperme.

1.000,00
BRIS URETRE NA GONOKOK

Cena se odnosi na izradu brisa i slanje nalaza bez određivanja terapije. Ovaj bris se uzima najmanje 2 sata nakon zadnjeg mokrenja ili izbacivanja sperme

1.000,00
BRIS URETRE UREAPLASMA UREALITICUM

Cena se odnosi na izradu brisa i slanje nalaza bez određivanja terapije. Ovaj bris se uzima najmanje 2 sata nakon zadnjeg mokrenja ili izbacivanja sperme

1.400,00
EKT FRENULOTOMIJA SA FRENULOPLASTIKOM

Odstranjenje većeg frenuluma presecanjem sa strujom (EKT) uz potrebu ušivanja nastale rezne rane tankim koncem u lokalnoj anesteziji.

24.000,00
EKT FRENULOTOMIJA

Odstranjenje manjeg frenuluma samo sa presecanjem pomoču struje (EKT) uz lokalnu anesteziju.

12.000,00
EKT KONDILOMA SA ANESTEZIJOM (od 1-3 komada)

Cena je za tretman do 3 kondiloma. Anestezija se obavlja sa anestetskom masti dakle bez upotrebe igle i bodenja.

6.000,00
EKT KONDILOMA SA ANESTEZIJOM (za više od 3 - po komadu)

Cena je po kondilomu, kad ih je više od 3. Anestezija se obavlja sa anestetskom masti dakle bez upotrebe igle i bodenja.

1.000,00
HIRURŠKO UKLANJANJE KOŽNE PROMENE GENITALNE REGIJE
10.000,00
HISTOPATOLOŠKA PRETRAGA ODSTRANJENE PROMENE
5.000,00
HPV tipizacija visokorizični tipovi PCR

10.000,00
KONSULTACIJA U ORDINACIJI ILI ON LINE -bez pisanog nalaza

To je razgovor urolog - pacijent o svih pitanjima ili nejasnoćama koje pacijent ima u vezi nekog svog problema, sa pregledavanjem medicinske dokumentacije i lab. pretraga (ako ih pacijent ima). Ne izdaje se nikakav pisani nalaz.

3.000,00
KONTROLNI PREGLED (do 20 dana od pregleda)

kontrolni pregled je po ovoj ceni ako se uradi do 20 dana od prethodno obavljenog pregleda kod nas u ordinaciji

1.500,00
KUĆNA POSETA
7.500,00
LAŽNA FIMOZA (ručno odvajanje)

cena za ručno odvajanje kožice sa anestezijom

5.000,00
PAKET BRISEVA URETRE+UZIMANJE BRISEVA (Hlamidija,Ureaplasma,Mikoplazma,Gonokok,Bakterije+Gljivice)

Cena se odnosi na uzimanje, izradu briseva i slanje nalaza, BEZ ODREĐIVANJA TERAPIJE - LEČENJA. Ako nalazi budu pozitivni i želite da vam se odredi terapija tj. sprovede lečenje, onda se to tretira kao konsultacija ili pregled i naplaćuje se dodatno. Svi ovi brisevi se uzimaju najmanje 2 sata nakon zadnjeg mokrenja ili izbacivanja sperme.

7.200,00
PAKET STERILITET

Paket sterilitet tj. paket pregleda zdravlja muškarca za planiranje porodice obuhvata: 1. urološki pregled + ultrazvuk urotrakta (bubrega, bešike, prostate i semenih kesica) + ultrazvuk testisa 2. bakteriološke pretrage i briseve (urinokultura, spermokultura, bris uretre bakteriološki,bris uretre Hlamidija trahomatis, bris uretre ureaplasma urealiticum,bris uretre mikoplazma hominis) 3. spermogram

15.000,00
PENOSKOPIJA SA PREGLEDOM

Ovo je pregled sluzokože glansa penisa te kože penisa i testisa sa povečanjem od 18-20 x, uz pisani nalaz, postavljanje dijagnoze promene i određivanje terapije. Najčešće se koristi za otkrivanje virusnih genitalnih promena - KONDILOMA i MOLUSCUM CONTAGIOSUM.

4.500,00
POSTAVLJANJE KATETERA (+običan kateter)

cena za postavljanje katetera + gumeni Foley kateter

4.500,00
POSTAVLJANJE KATETERA (+silikonski kateter)

cena za postavljanje katetera + 100% silikonski Foley kateter

5.000,00
POSTAVLJANJE KATETERA

cena za postavljanje katetera kad pacijent donosi svoj kateter

4.000,00
PREGLED SPEC.UROLOGA + ULTRAZVUK TESTISA (ili PENISA ili TRUS)

Cena kad se: pregled urologa + ultrazvuk testisa ili penisa ili transrektalni ultrazvuk prostate (TRUS), rade zajedno i u isto vreme.

7.000,00
PREGLED SPEC.UROLOGA + ULTRAZVUK UROTRAKTA + ULTRAZVUK TESTISA (ili PENISA ili TRUS)

Cena kad se: pregled urologa + ultrazvuk urotrakta + ultrazvuk testisa ili penisa ili ultrazvuk prostate kroz čmar (TRUS), rade zajedno i u isto vreme.

9.500,00
PREGLED SPEC.UROLOGA + ULTRAZVUK UROTRAKTA

Cena kad se pregled urologa i ultrazvuk urotrakta rade zajedno i u isto vreme.

6.500,00
PREGLED SPECIJALISTE UROLOGA

Urološki pregled muškarca: razgovor i uzimanje podataka o bolesti, pregledavanje medicinske dokumentacije i lab. pretraga ako postoje, pregled spolovila i testisa, samo po potrebi RT - rektalni pregled prostate prstom, postavljanje dijagnoze i određivanje terapije. Urološki pregled kod žene: razgovor i uzimanje podataka o bolesti, pregledavanje medicinske dokumentacije i lab. pretraga ako postoje, samo po potrebi i uroginekološki pregled, postavljanje dijagnoze i određivanje terapije. PREGLED SPEC.UROLOGA NE UKLJUČUJE ULTRAZVUK UROTRAKTA!

3.500,00
SPERMOGRAM (sa tumačenjem nalaza)

Pretraga obuhvata izradu spermograma i njegovo medicinsko tumačenje sa postavljanjem dijagnoze i određivanjem šta još ev. treba uraditi.

4.500,00
SPERMOKULTURA

Cena obuhvata izradu pretrage i slanje nalaza bez određivanja terapije. Uzorak sperme se uzima u sterilnu bočicu i to najmanje 2 sata nakon zadnjeg mokrenja.

1.200,00
TRANSREKTALNI ULTRAZVUK PROSTATE (TRUS)

TRUS je ultrazvučni pregled prostate posebnom sondom kroz čmar. Za ovaj ultrazvučni pregled prostate kroz čmar nije potrebna nikakva priprema, a ni puna bešika.

5.000,00
ULTRAZVUK ABDOMENA

Obuhvata ultrazvučni pregled celog abdomena (jetra, ž.kesa, pankreas, aorta i vena cava,slezina, oba bubrega,mokračni kanali, bešika, prostata, mala karlica). Pregledu je potrebno pristupiti sa punom bešikom i nakon uzimanja dijetalnije hrane (izbegavati hranu koja nadima i sl.)

5.000,00
ULTRAZVUK TESTISA (ili PENISA)

Za ovaj pregled ne treba nikakva priprema

5.000,00
ULTRAZVUK UROTRAKTA (bubrezi,m.bešika,prostata, semene kesice)

Ultrazvuk urotrakta muškarca je pregled bešike, prostate, semenih kesica, mokraćnih kanala i bubrega. Ultrazvuk urotrakta žene je pregled bešike, mokraćnih kanala i bubrega. Ovom pregledu je potrebno pristupiti sa punom bešikom.

4.500,00
URINOKULTURA

Cena obuhvata izradu pretrage i slanje nalaza bez određivanja terapije. Za ovu pretragu potrebna je prva jutarnja mokraća i to njen srednji mlaz. Prvi mlaz se pusti u toalet, a hvata se drugi ili srednji mlaz u sterilnu bočicu.

1.000,00
UZIMANJE BRISEVA

Svi brisevi ili bakteriološke pretrage koji su se uzeli u našoj ordinaciji nakon prethodno urađenog urološkog pregleda kod nas u slučaju da su pozitivi tj. da je izolovana neka bakterija dobivaju određivanje terapije tj. lečenje bez dodatnog plaćanja.

1.000,00

Sve cene su izražene u dinarima.